Links overslaan
‘laat het licht van de maan je betoveren’

Over Moonchild baby Spa

Ons verhaal

De naam Moonchild heeft een prachtige betekenis. Jouw baby is geboren met een bepaalde stand van de maan. Deze maanfase heeft invloed op het karakter en bepaalde eigenschappen van je kindje, zo is elk kind uniek en dus ook anders. ​

Een bijzondere tijd is aangebroken om elkaar te ontdekken. Bij Moonchild willen we je baby én jou laten ontspannen. Tijdens ontspanning en aanraking creëer je een moment van diep contact en leer je elkaar echt goed kennen. In deze drukke tijd van je leven kan de ontspanning soms ver te zoeken zijn.

Misschien merk je het aan je baby of aan jezelf. Jullie hebben een wisselwerking op elkaar en hierin is ontspanning the key. Voelt je baby zich goed, voel jij je ook goed én andersom. Door een rustige sfeer te creëren in fijne aarde tinten, zachte muziek en ontspannende geuren, is ons doel jullie te laten genieten van een bijzonder en fijn moment samen.

Ontdek, geniet en ontspan!

Daisy Moon Child Spa
Over mij

Daisy van Beek

Ik ben Daisy van Beek, getrouwd en heb 2 dochters. Toen onze oudste als baby veel last had van reflux en darmkrampjes zijn we een aantal keer met haar gaan floaten. Vanaf het eerste begin was het een wereld van verschil, eindelijk zagen we dat vrolijke meisje terug. Het voelde voor ons heel bijzonder om je kind zo ontspannen te zien.

Ondertussen is onze tweede dochter geboren en voelde ik na 7 jaar met liefde in de kinderopvang (met name op babygroepen) te hebben gewerkt dat ik aan een andere uitdaging toe was.

Met onze eerste dochter hadden we zo’n bijzondere ervaring dat ik dit elke ouder wel zou willen bieden. Mijn eigen baby spa is een droom die uitkomt! Ik vind het heel belangrijk dat je kindje kan floaten in een veilige en rustige omgeving. Moonchild staat voor; ontdekken, genieten en ontspannen. Dit zie en voel je dan ook terug in de sfeer die het uitstraalt, zachte speciale baby muziek en heerlijke rustgevende geuren. Er zijn al genoeg prikkels overal, bij Moonchild mogen jij en je kindje ontspannen!